20 års erfaring​

Hurtig og effektiv service​

Hjælp til små og store virksomheder​

Hjælp til selvangivelse for alle virksomheder og private

​Hos DP Regnskab tilbyder vi hjælp til selvangivelser for alle typer virksomheder i Greve, Solrød og Karlslunde. Som virksomhedsejer er der mange ting at holde styr på, hvorfor vi kan assistere med hjælp til det administrative som selvangivelse, regnskab og meget andet. Vi kan derudover hjælpe med bogføring, momsafregning og årsregnskab.

Gennem årene har vi tilegnet os en masse unik viden og ekspertise indenfor skat, årsopgørelse, selvangivelse til virksomheder og hjælp til selvangivelse privat. Vi besidder den nødvendige viden og yder hurtig og effektiv service. Så har du brug for hjælp til udvidede selvangivelser til personlig virksomhed eller personlige selvangivelser til privatpersoner, er vi parate til at træde til.

Få hjælp til selvangivelse hos dig

Uanset om du er privatperson eller har en virksomhed, kan vi hjælpe dig, hvor du er. Vi udfører arbejdet hos dig i privaten eller på arbejdspladsen, og sætter en ære i at være personlige og nærværende i vores ageren. Sådan skaber vi tillid, hvilket det i sandhed er at overlade ens selvangivelse til andre

Vi kvitterer tilliden med at udføre alt til punkt og prikke, og indberetter det retmæssigt og til tiden. Du skal ikke bekymre dig om andet end din forretning eller dit privatliv, så skal vi nok tage os af alt det administrative.

Få et uforpligtende tilbud på din selvangivelse

Ønsker du hjælp til selvangivelse, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 28 12 47 03 / 27 81 10 66, eller du kan skrive til os på dm@dpregnskab.dk eller på pg@dpregnskab.dk.

DP REGNSKAB ApS​

CVR: 33948530​

​Dorthe Månsson​

​Telefon: 28 12 47 03

E-mail: dm@dpregnskab.dk

Pia Guldager​

Telefon: 27 81 10 66

E-mail: pg@dpregnskab.dk​