20 års erfaring​

Hurtig og effektiv service​

Hjælp til små og store virksomheder​

Momsafregning med mange års erfaring

​Hos DP Regnskab er vi specialister i momsafregning. Gennem mange år har vi som bogholder hjulpet virksomheder i Greve, Solrød og Karlslunde i alle størrelser med regnskab, bogføring og moms. Har din virksomhed brug for kompetent hjælp til momsregistrering, løfter vi gerne opgaven for dig. Vi kan derudover hjælpe med selvangivelse og årsregnskab.

Vi har helt styr på momsafregningsfrister og overholder altid de gældende deadlines, der er for rettidig indberetning til myndighederne. Hvornår skal der udføres momsafregning? Det kan være momsafregning halvårligt, momsafregning månedsvist eller kvartalsvist. Vi kan også hjælpe dig med at lægge et likviditetsbudget.

Få professionel assistance til momsafregning

Momsafregning hvor ofte? Det er typisk hvert kvartal, at man laver momsregnskab og indberetter til SKAT. Vi kan hjælpe dig med at bogføre, afstemme samt indberette det hele. Så skal du ikke selv bruge tid og ressourcer på det - og samtidig er du sikker på, at det bliver udført korrekt.

​Har du ikke helt overblikket over din moms, regler og lovkrav, hvad der skal betales, og hvordan den skal indberettes og betales, samt hvad der kan trækkes fra? Vi er specialister i momsafregning, og står altid klar til at hjælpe din virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Du kan kontakte os på telefon 28 12 47 03 / 27 81 10 66 eller skrive til os på dm@dpregnskab.dk eller på pg@dpregnskab.dk, hvis du ønsker en snak om dine muligheder med momsafregning.

DP REGNSKAB ApS​

CVR: 33948530​

​Dorthe Månsson​

​Telefon: 28 12 47 03

E-mail: dm@dpregnskab.dk

Pia Guldager​

Telefon: 27 81 10 66

E-mail: pg@dpregnskab.dk​